Potrivit sursei citate, Codrin Ștefănescu argumenta că Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, e un “erou”, dar deputatul PNL Prișcă a replicat ca fostul ministru al Justitiei “a dus distrugerea Justiției din România până în Monitorul Oficial”.

Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput să îl îngâne și să râdă de modul în care vorbea PNL-istul. Atunci Dana Grecu a intervenit: 

Dana Grecu: “Domnule Codrin Ștefănescu nu l-ați retras pe ministrul Justiției Florin Iordache pentru că v-a zis Prișcă de la PNL. Nu ați retras Ordonanța 13 pentru că v-a zis dl. Prișcă.”

Codrin Ștefănescu: “Chiar în momentul acesta suntem singurii care ne luptăm cu această hidră și tot ne loviți!

Dana Grecu: “Cine vă lovește, eu vă lovesc acuma?”

Codrin Ștefănescu: “Da, dumneavoastră ne loviți acum! PSD este ținta dvs. predilectă! Nu l-am sacrificat pe Florin Iordache, este colegul nostru și prietenul nostru și a avut mare curaj în momentele astea.”

Dana Grecu i-a cerut lui Ștefănescu să își ceară scuze de la deputatul PNL și l-a amenințat că îi taie microfonul in caz contrar.

Codrin Ștefănescu a replicat: Nu îmi cer scuze, domnul Prișcă să-și ceară scuze pentru tot electoratul PSD. 

Prișcă a replicat că nu poate fi jignit de Codrin Ștefănescu și că participă la această emisiune din respect pentru Dana Grecu și Radu Tudor.

Dana Grecu: Eu mă simt jignită…

Codrin Ștefănescu: Și eu mă simt jignit…

Dana Grecu: Dacă vă simțiți jignit, ridicați-vă și plecați!

La un moment dat Codrin Stefanescu a intrebat: “Mă dați afară din emisiune?”, iar Dana Grecu i-a răspuns: “Sigur că da! Dacă nu vă cereți scuze vă ridicați și plecați”.

In acel moment, Codrin Stefănescu și-a dat jos lavaliera, a plecat, spunând: “Rămâneți aici dl. Prișcă cu Dana Grecu care susține PNL”.

VEZI AICI VIDEO:

 

Dana Grecu după plecarea lui Codrin Stefanescu din emisiune: “Dacă presedintele României i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, ar fi fost dat afara din emisiune. Am tot respectul pentru domnul Codrin Ștefănescu și îl aștept oricând ăn emisiune, dacă mai vrea să mai vină. Trebuia să spun lucrurile astea pentru că e prima dată când dau afară pe cineva din emisiune.”

Emisiunea de la Antena 3 a continuat, cu Dana Grecu tot spunând că îl așteaptă pe Codrin Ștefănescu să revină.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/screen-shot-2017-02-21-at-053621.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/screen-shot-2017-02-21-at-053621-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Potrivit sursei citate, Codrin Ștefănescu argumenta că Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, e un 'erou', dar deputatul PNL Prișcă a replicat ca fostul ministru al Justitiei 'a dus distrugerea Justiției din România până în Monitorul Oficial'.Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput să...

Preluat de la EVZ