loading…

Gheorghe Hagi a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu renunță la funcția de manager tehnic al clubului Viitorul, precizând că informațiile apărute în ultima vreme cu privire la plecarea sa sunt “pure speculații”.

“Având în vedere că în ultima perioadă au apărut tot mai des, în mass-media, informații și speculații cu privire la plecarea mea de pe banca tehnică a echipei FC Viitorul, vreau să informez suporterii, mass-media și întreaga opinie publică din România că nu se pune deloc problema de așa ceva. Sunt angrenat cu echipa pe care o conduc în Play-Off-ul Ligii I Orange și orice energie se îndreptă doar spre acest obiectiv.

Orice informație apărută în mass-media sau comentarii ale unor terți despre plecarea mea de la club în acest moment sunt doar pure speculații și sunt neadevărate. Sper că am fost suficient de explicit pentru ca toată lumea să înțeleagă cum stau cu adevărat lucrurile. Cu respect, Gheorghe Hagi”, se arată în comunicatul respectiv.

După 24 de etape, FC Viitorul ocupă primul loc în clasamentul Ligii 1 – 15 victorii, trei remize și șase înfrângeri – la trei puncte în fața principalei urmăritoare, Steaua.

Gheorghe Hagi, ajuns la 52 de ani, ocupă funcția de manager tehnic al clubului Viitorul din 2014.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/hagi-nu-renunta-la-functia-de-antrenor-al-echipei-viitorul-nu-se-pune-deloc-problema-de-asa-ceva-36253.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/hagi-nu-renunta-la-functia-de-antrenor-al-echipei-viitorul-nu-se-pune-deloc-problema-de-asa-ceva-36253-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv