”Am primit informații că pe lângă liderul Dragnea, consultanții pregătesc o acțiune puternică de decredibilizare a Realitatea TV, de atacare a lui Maricel Păcuraru, de atacare a lui Rareș Bogdan”, a declarat Cozmin Gușă.

 ”Realitatea TV a suferit tot timpul pentru că a fost gestionată prost. Când am preluat-o, era în insolvență, cu mari datorii”, a completat Gușă. 

Nu este plăcut să fii atacat de colegi din presă, mai ales că cei mai mulți dintre ei au fost vedete Realitatea TV, susține consultantul politic.

”Ceea ce insinuează ei nu le face cinste deloc. Celebrul dosar ‘Realitatea’ este un dosar care se numește de fapt ‘Codruț Marta’, despre care nu se știe dacă este mort sau nu. Dosarul nu se poate finaliza inclusiv din cauza morții care nu este elucidată. Se bazează pe un denunț al lui Sorin Ovidiu Vîntu. Nu sunt lucruri care să fi păgubit cetățenii, ci este o bătaie în interior. Noi nu avem contracte cu statul, nu am guvernat alături de Ponta. Atacurile lansate întâmplător exact la televiziunile unde Ghiță – sau Dragnea, prin Ghiță – are influență nu mă miră”, a evidențiat Cozmin Gușă.

Referitor la dosarul în care a fost condamnat unul dintre acționarii Realitatea TV, Maricel Păcuraru, consultantul politic afirmă că este dreptul DNA să facă recurs, însă a subliniat că acesta a avut ”o reeducare exemplară”, un dosar care nu poate fi atacat și a avut și probleme grave de sănătate în timpul unei detenții ”pe care a dus-o cu demnitate”.

După campania electorală pentru alagerile parlamentare care au avut loc în decembrie 2016, PNL ar fi ”supărat” pe Realitatea TV pentru că a obținut un scor slab la vot, susține consultantul politic. 

”Acum, consultanții gen Doru Bușcu – care n-a devalizat TVR – îi spun lui Dragnea că de situația în care se află ar fi vinovată Realitatea TV. De ce? Pentru că am discutat cu oamenii din stradă. Noi suntem vinovații de serviciu de prostia lor politică. Dragnea n-ar fi rezistat în partid dacă eu aș fi fost secretar general al PSD. Eram sau eu, sau el. El nu este locmotivă, pentru că lumea n-a votat PSD pentru Dragnea. El doar se află la volan”, a mai afimat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Citiți AICI știrea

Potrivit unei știri difuzată de România TV procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au depus, luni, contestaţie la decizia de liberare condiţionată a patronului Realitatea TV, Maricel Păcuraru, la mai mult de o lună de la sentinţa dată de Judecătoria Brăila, deoarece abia acum au fost anunţaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila că s-a dat soluţia în acest caz, arată reprezentanţii DNA. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila nu a anunţat nici că urma să se judece, în 16 ianuarie, cererea de liberare condiţionată formulată de Maricel Păcuraru, mai arată DNA.

Potrivit Legii 255/2013, în cauzele instrumentate de DNA, parchetele locale trebuie să anunţe Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a trimite un procuror să participe la şedinţa de judecată.

În cazul de faţă, însă, la şedinţa în care s-a judecat cererea lui Maricel Păcuraru a participat un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, care a pus concluzii de admitere a liberării condiţionate a omului de afaceri, precizează reprezentanţii DNA.

Cei de la DNA mai spun că au depus contestaţie la decizia Judecătoriei Brăila, deşi termenul de depunere a fost depăşit, explicând că DNA nu a fost înştiinţat nici de faptul că urma să aibă loc termenul de judecată şi nici de decizia instanţei.

rootstireaActualitate/Esential
”Am primit informații că pe lângă liderul Dragnea, consultanții pregătesc o acțiune puternică de decredibilizare a Realitatea TV, de atacare a lui Maricel Păcuraru, de atacare a lui Rareș Bogdan”, a declarat Cozmin Gușă. ”Realitatea TV a suferit tot timpul pentru că a fost gestionată prost. Când am preluat-o, era...

Preluat de la EVZ