loading…

Fostul judecător al Curții Constituționale Tudorel Toader ar putea fi numit ministru al Justiției în Guvernul Grindeanu.

Propunerea lui Tudorel Toader în fruntea ministerului vine la scurt timp după ce judecătorul Dana Gîrbovan a anunțat că nu ea va fi nominalizarea pentru ministerul Justiției ”deoarece, judecător fiind, nu pot ocupa o asemenea funcție”.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat la Sinteza zilei, că a avut discuții cu mai multe persoane politice și apolitice, printre care Dana Gârbovan, președintele UNJR, cu privire la nominalizarea unui candidat pentru portofoliul Justiției, urmând ca dialogul pe această temă să continue și marți, pentru ca miercuri să prezinte varianta sa de ministru. 

“Am avut discuții și înainte de a merge la Bruxelles, am avut și astăzi (luni – n.r.) cu oameni, fie că sunt eligibili în a ocupa această funcție, fie că sunt foarte buni profesioniști în acest domeniu. Și m-a interesat, dincolo de persoană, dar și asta e foarte importantă, să văd cum văd acești specialiști, politici, lucrurile legate de justiție. Să știți că am văzut foarte mult profesionalism în aceste zile. Noi, până miercuri, avem și coaliția, și Comitet Executiv Național la PSD, o să venim cu o propunere. (…) O să mai văd și mâine, o să mă consult și cu colegii mei și o să vin și cu această propunere”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fostul-judecator-ccr-tudorel-toader-posibil-ministru-al-justitiei-36263.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fostul-judecator-ccr-tudorel-toader-posibil-ministru-al-justitiei-36263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv