Polițiștii au fost nevoiți să folosească armele de foc pentru a-l opri pe șoferul care gonea pe autostradă cu TIR-ul plin de butelii, forțele de ordine temându-se că ar putea pune la cale un atentat în centrul metropolei, conform The Telegraph.

Unul dintre polițiști a tras în parbrizul camionului și l-a oprit pe șofer, după o cursă de mare viteză, în timpul căreia unele dintre buteliile de gaz au căzut din camion, o persoană fiind rănită de un astfel de obiect.

Polițiștii spun că șoferul furase vehiculul și gonea cu viteză excesivă, ignorând semnalele de a se opri.

În final, TIR-ul s-a oprit, după ce a luat-o pe un drum greșit. Potrivit publicației La Vanguardia, bărbatul arestat este un cetățean suedez, care a fost transportat la spital, deși nu este grav rănit.

Un purtător de cuvânt al poliției nu a dorit să confirme focurile de armă, dar a spus că șoferul a fost interogat, scrie The Independent. Surse citate de presă spun că suspectul ar fi fost sub influența drogurilor și a fost arestat.

Ancheta continuă, pentru a se afla dacă incidentul ar fi putut avea legătură cu terorismul organizat.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Polițiștii au fost nevoiți să folosească armele de foc pentru a-l opri pe șoferul care gonea pe autostradă cu TIR-ul plin de butelii, forțele de ordine temându-se că ar putea pune la cale un atentat în centrul metropolei, conform The Telegraph.Unul dintre polițiști a tras în parbrizul camionului și...

Preluat de la EVZ