Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, preotul Dumitru Beșleagă, care oficiază la Capela Sfântul Ioan Botezătorul din cadrul Penitenciarului Jilava, a primit, recent, de la șeful direct, calificativ “nesatisfăcător”, pentru activitatea pe care a desfășurat-o anul trecut. 

Efectele acestei evaluări sunt unele foarte grave, pentru că, potrivit legii, la două astfel de rezultate, preotul Beșleagă va fi dat afară.

Dumitru Beșleagă a fost duhovnicul lui Gigi Becali, în perioada în care acesta a fost închis la Jilava, iar patronul Stelei chiar i-a botezat părintelui cel de-al șaptele copil. Conform surselor citate, Beșleagă ar fi cu un picior afară de la serviciu după ce a căzut victimă unei reglări de conturi venite din partea unui superior care ar fi membru al unei secte religioase și care, în trecut, i-ar fi cerut să favorizeze un deținut VIP care, la momentul respectiv, muncea la biserica închisorii. Pentru că părintele n-ar fi reacționat așa cum se aștepta superiorul său, acesta ar fi plătit la evaluarea profesională.

Puteţi afla detalii în Spy News.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, preotul Dumitru Beșleagă, care oficiază la Capela Sfântul Ioan Botezătorul din cadrul Penitenciarului Jilava, a primit, recent, de la șeful direct, calificativ 'nesatisfăcător', pentru activitatea pe care a desfășurat-o anul trecut. Efectele acestei evaluări sunt unele foarte grave, pentru că, potrivit...

Preluat de la EVZ