loading…

Situație de necrezut la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Una dintre asistente ar fi inversat foile pacienților, iar o familie a fost anunțată din că le murise o rudă. În realitate, murise un alt pacient.

Una dintre asistentele Spitalului Județean Constanța a inversat foile pacienților, iar în urma acestei erori, o familie a fost anunțată că ruda lor a decedat. De fapt, însă, un alt pacient era cel care decedase.

Managerul spitalului spune că a demarat o anchetă în acest caz. Se caută răspunsul la întrebarea de ce nu a fost respectat protocolul și care sunt toate persoanele sunt implicate, scrie romaniatv.net.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/constanta-ancheta-la-spitalul-judetean-dupa-ce-o-asistenta-a-declarat-mort-un-pacient-viu-si-i-a-anuntat-rudele-36241.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/constanta-ancheta-la-spitalul-judetean-dupa-ce-o-asistenta-a-declarat-mort-un-pacient-viu-si-i-a-anuntat-rudele-36241-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv