loading…

ITM Prahova a început o anchetă după ce doi angajați ai unei firme care presta servicii la Petrotel Lukoil Ploiești au ajuns, astăzi, la spital, cu arsuri. Cei doi interveneau într-o unitate de producție a energiei asupra unei vane, iar aburul care a ieșit din conductă i-a ars.

Șeful ITM Prahova, Constantin Stoica, a declarat, pentru Mediafax, că cei doi sunt angajați ai unei firme prestatoare de servicii la Petrotel Lukoil, iar accidentul de muncă a avut loc într-o unitate de producție a energiei.

“Cei doi salariați interveneau asupra unei vane, iar aburul din conductă le-a provocat arsuri de gradul trei, am înțeles, pe mâini și fețe”, a spus Constantin Stoica.

Potrivit acestuia, instituția pe care o conduce a început o anchetă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru Mediafax, că cei doi muncitori lucrau la vanele unei centrale termice și au suferit arsuri.

Cei doi bărbați, ambii în vârstă de 60 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ancheta-a-itm-dupa-ce-doi-angajati-ai-unei-firme-au-ajuns-la-spital-cu-arsuri-36251.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ancheta-a-itm-dupa-ce-doi-angajati-ai-unei-firme-au-ajuns-la-spital-cu-arsuri-36251-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv