loading…

Administrația Donald Trump a prezentat o serie de reglementări în sensul accelerării deportărilor imigranților aflați ilegal în Statele Unite, în total riscând să fie vizate 11 milioane de persoane, relatează BBC News online.

Imigranții fără documente care au comis infracțiuni vor fi vizați primii, la fel ca cei considerați riscuri pentru siguranța SUA și cei care au abuzat de sistemul de asistență socială, scrie Mediafax.

În total, noile măsuri ar putea afecta 11 milioane de străini aflați pe teritoriul Statelor Unite.

Planul menține măsurile de protecție pentru imigranții care au ajuns ilegal în Statele Unite când erau copii.

Departamentul pentru Securitate Internă intenționează să angajeze încă 10.000 de agenți pentru a putea implementa noile măsuri.

“Toate persoanele care încalcă legislația privind imigrația riscă să fie vizate de proceduri ale autorităților care includ deportarea din Statele Unite”, a transmis instituția astăzi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/administratia-donald-trump-prezinta-noi-masuri-de-combatere-a-imigratiei-36270.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/administratia-donald-trump-prezinta-noi-masuri-de-combatere-a-imigratiei-36270-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv