Toate aceste investiţii pe internet cu siguranţă l-au ajutat enorm chiar şi în campania electorală. Printre cele peste 3.000 de domenii deţinute se numără TrumpEmpire.com, TrumpBuilding.com, TrumpOrganization.com.

De asemenea, preşedintele american are domenii precum: TrumpNetworkFraud.com, TrumpPyramidScheme.com, TrumpNetworkPonziScheme.com, TrumpNetworkSucks.com, TrumpNetworkMarketingFraud.com.

Acestea din urmă, contrar aparenţelor, nu sunt o formă de recunoaştere a vreunor afaceri dubioase. Cel mai probabil, domeniile de acest gen au fost cumpărate pentru a nu fi folosite de către criticii lui Trump împotriva sa.

Un număr de 157 dintre domenii, spre exemplu, sunt în legătură cu Trump University. În legătură cu această universitate, care a fost închisă în 2011, Trump a fost dat în judecată pentru fraudă. Cu două zile înainte de a fi numit preşedinte, Donald Trump a ajuns la un acord pentru încetarea judecăţii, plătind 25 de milioane de dolari.

Există voci care susţin că achiziţiile de domenii făcute de Trump trădează unele din planurile acestuia. Un exemplu este domeniul VoteAgainstTrump.com, cumpărat încă din 2012, titrează digi24.ro

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Toate aceste investiţii pe internet cu siguranţă l-au ajutat enorm chiar şi în campania electorală. Printre cele peste 3.000 de domenii deţinute se numără TrumpEmpire.com, TrumpBuilding.com, TrumpOrganization.com.De asemenea, preşedintele american are domenii precum: TrumpNetworkFraud.com, TrumpPyramidScheme.com, TrumpNetworkPonziScheme.com, TrumpNetworkSucks.com, TrumpNetworkMarketingFraud.com. Acestea din urmă, contrar aparenţelor, nu sunt o formă de recunoaştere a...

Preluat de la EVZ