Fostul premier Victor Ponta a comentat situaţia din România din ultimele zile, cu lumea ieşind în stradă şi cerând demisia Guvernului Grindeanu. „E o nebunie ce se întâmplă după 15 ianuarie. Încerc să înţeleg”, a afirmat el. 

„Eu nici vorbesc nici în seara asta, nici pe contul de Facebook, în numele PSD”, a precizat, la începutul emisunii, Victor Ponta. 

Nu e bine să zici că eşti procuror, pe vremea mea nu vorbeau procurorii aşa. Este o vreme în care procurorii decid cine să facă politică sau nu”, a adăugat Ponta. 

Fostul premier a fost întrebat dacă este posibil ca DNA să aibă înregistrări ale unei discuții dintre Liviu Dragnea și Florin Iordache de genul: “fă ordonanța aceasta că îmi servește mie”.

“Având în vedere că cel puțin Florin Iordache era membru CSAT, iar Liviu Dragnea este al treila om în stat conform Constituției… dacă un judecător a eliberat un mandat de interceptare pentru al treilea om în stat și pentru ministrul Justiției… cum să vă spun… înseamnă că sunt niște elemente atât de grave încât să nu mai existe acest Guvern, să nu mai existe Camera Deputaților”, a răspuns Ponta.

Întrebat de Ion Cristoiu dacă este posibil ca premierul Grindeanu să fie suspendat din funcție, Ponta a punctat că “am un alt scenariu. Eu nu cred că domnul Grindeanu va fi suspendat, dar mesajul este: ia mai staţi voi, mai bateţi-vă în PSD şi dacă nu, apelăm la metoda finală, care este suspendarea”. 

Articol în curs de actualizare.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul premier Victor Ponta a comentat situaţia din România din ultimele zile, cu lumea ieşind în stradă şi cerând demisia Guvernului Grindeanu. „E o nebunie ce se întâmplă după 15 ianuarie. Încerc să înţeleg', a afirmat el. „Eu nici vorbesc nici în seara asta, nici pe contul de Facebook, în...

Preluat de la EVZ