Geertt Wilders, liderul Partidului Libertatii a spus despre musulmani că “nu toţi sunt gunoaie. Dar sunt mulţi marocani  drojdia societăţii, aici în Olanda. Din cauza lor, oamenii nu sunt în siguranţă  pe stradă. Lucrurile trebuie să se schimbe.”

Geert Wilders  doreşte închiderea moscheilor şi interzicerea imigraţiei musulmane. Sunt promisiunile liderului de extremă dreapta din Olanda, Geert Wilders, creditat cu prima şansă în alegerile de pe 15 martie. Wilders şi-a lansat campania electorală tot cu o declaraţie şocantă. A spus că ‘unii marocani sunt gunoaie’.

Sondajele arata ca partidul lui Wilders ar urma sa obtina in jur de 17 procente, mai mult decat oricare alta formatiune. Wilders promite iesirea Olandei din Uniunea Europeana, precum si o serie de masuri sociale, cum ar fi coborarea varstei de pensionare la 65 de ani.

Alegerile din Olanda sunt asteptate cu mare emotie pe scena europeana, unde populistii castiga tot mai mult teren. Urmatorul hop va fi Franta, unde sondajele o dau invingatoare, la primul tur, chiar daca nu si al doilea, pe lidera extremei drepte Marine Le Pen, potrivit TVR.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Geertt Wilders, liderul Partidului Libertatii a spus despre musulmani că 'nu toţi sunt gunoaie. Dar sunt mulţi marocani  drojdia societăţii, aici în Olanda. Din cauza lor, oamenii nu sunt în siguranţă  pe stradă. Lucrurile trebuie să se schimbe.'Geert Wilders  doreşte închiderea moscheilor şi interzicerea imigraţiei musulmane. Sunt promisiunile liderului...

Preluat de la EVZ