loading…

Un elev al Colegiului Național Silvania din Zalău a pus azi autoritățile sălăjene pe jar după ce s-a urcat pe acoperișul instituției de învățământ, amenințând că se va arunca în gol.

Adolescentul, elev în clasa a X-a a liceului din Zalău, s-a urcat în această dimineață pe acoperișul clădirii unde studiază și a amenințat că vrea să-și pună capăt zilelor.

Mai multe echipaje de ambulanță, poliție și pompieri au intervenit imediat la fața locului, pentru a sări în sprijinul tânărului de 17 ani. La locul incidentului a ajuns și tatăl adolescentului, care, împreună cu directorul instituției de învățământ, a reușit să-l convingă pe băiat să coboare de pe acoperiș și să renunțe la planurile sale sinucigașe.

Potrivit declarațiilor colegilor adolescentului, acesta ar fi suferit o decepție în dragoste, motiv pentru care a decis să-și ia viața. Din fericire, tatăl acestuia și directorul școlii au urca alături de adolescent pe acoperișul clădirii și l-au convins să coboare.

sursa: someseanul.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-elev-s-a-urcat-pe-liceu-si-a-amenintat-ca-se-arunca-in-gol-dupa-ce-a-fost-parasit-de-iubita-foto-36207.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-elev-s-a-urcat-pe-liceu-si-a-amenintat-ca-se-arunca-in-gol-dupa-ce-a-fost-parasit-de-iubita-foto-36207-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv