loading…

Scene șocante pe stradă! Un bărbat a fost lovit în cap cu un pistol de un tânăr, iar alți doi au încercat să îl lovească cu un ciocan și cu o secure.

Totul s-a întâmplat la jumătatea lunii octombrie a anului trecut, în cartierul Obreja din Târgu-Jiu, notează gorj-domino.ro.

Imaginile au fost publicate după ce dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Gorj. În acesta sunt cercetate mai multe persoane pentru infracțiuni de o violență extremă.

Procurorii i-au trimis în judecată pe Marinică Bonculescu, zis ‘Sandokan’, Marius Nisciuc, zis ‘Mariusică’ și Răzvan Căldăraru, zis ‘Greuceanu’.

Imaginile, de-a dreptul șocante, arată cum viața acestuia a fost pusă în pericol și doar printr-un miracol a scăpat după ce unul dintre agresori l-a lovit cu pistolul în cap, iar alți doi au încercat să-i dea cu un ciocan și o secure în cap.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scene-socante-pe-strada-un-barbat-a-fost-lovit-in-cap-cu-un-pistol-iar-alti-doi-interlopi-au-vrut-sa-il-loveasca-cu-un-ciocan-si-o-secure-video-36201.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scene-socante-pe-strada-un-barbat-a-fost-lovit-in-cap-cu-un-pistol-iar-alti-doi-interlopi-au-vrut-sa-il-loveasca-cu-un-ciocan-si-o-secure-video-36201-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv