loading…

Senatorii au aprobat, în plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 înregistrându-se 100 voturi ”pentru”, nouă abțineri și unul ”împotrivă”.

Dezbaterile asupra OUG 13 au durat aproximativ o oră și jumătate. PMP a anunțat, prin vocea liderului de grup, că senatorii formațiunii se vor abține, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu a părăsit sala înainte de votul final, afirmând că senatorii ALDE să decidă singuri cum vor să voteze, scrie News.ro.

De altfel, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a refuzat să conducă ședința de plen în care a fost respinsă OUG 13, delegându-l în locul său pe unul dintre cei patru vicepreședinți, social-democratul Nicolae Bădălău. Tăriceanu a stat pe tot parcursul ședinței în băncile alocate senatorilor ALDE.

Legea de respingere a ordonanței de urgență 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ordonanta-13-respinsa-de-senat-calin-popescu-tariceanu-a-parasit-sala-inainte-de-votul-final-36225.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ordonanta-13-respinsa-de-senat-calin-popescu-tariceanu-a-parasit-sala-inainte-de-votul-final-36225-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv