loading…

O fetiță în vârstă de 8 ani a ajuns în stare gravă la spital, astăzi, după ce a fost atacată și sfâșiată de câinii maidanezi, într-un parc din Iași.

Totul s-a petrecut în zona Copou din Iași, în timp ce copila se întorcea de la școală. Ea a fost atacată de mai mulți câini care au mușcat-o inclusiv de față. Mai mulți oameni care se aflau în zonă au sărit în ajutorul copilei și au sunat la numărul unic de urgență 112.

Potrivit presei locale, fratele copilei a precizat că fata era plină de sânge și avea mușcături în zona ochiului și a arcadei. Micuța a fost preluată de ambulanță și transportată de urgență la spital.

RECOMANDARE – CONSTANȚA. Un copil a fost MUTILAT de un câine în timp ce se juca pe stradă – IMAGINI ȘOCANTE

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-fetita-de-8-ani-se-zbate-intre-viata-si-moarte-dupa-ce-a-fost-sfasiata-de-caini-in-timp-ce-se-intorcea-de-la-scoala-36208.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-fetita-de-8-ani-se-zbate-intre-viata-si-moarte-dupa-ce-a-fost-sfasiata-de-caini-in-timp-ce-se-intorcea-de-la-scoala-36208-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv