loading…

Cinci persoane au fost transportate la spital, astăzi, după ce o femeie care conducea o mașină a pierdut controlul și a intrat pe contrasens,lovind un autoturism care circula regulamentar, pe drumul european E70, în apropierea localității Remetea Mare, județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, accidentul a avut loc, astăzi, pe drumul european E70, care leagă Timișoara de Lugoj, în apropierea localității Remetea Mare.

O femeie în vârstă de 60 de ani aflată la volanul unei mașini conducea cu viteză, iar la ieșirea din Remetea Mare spre Timișoara a pierdut controlul și a intrat pe contrasens.

Mașina a lovit un alt autoturism care circula regulamentar pe sensul opus, condusă de o femeie în vârstă de 35 de ani.

În urma coliziunii dintre mașini, cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferiței care a produs accidentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-femeie-de-60-de-ani-a-produs-un-grav-accident-rutier-cinci-oameni-au-ajuns-de-urgenta-la-spital-36212.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-femeie-de-60-de-ani-a-produs-un-grav-accident-rutier-cinci-oameni-au-ajuns-de-urgenta-la-spital-36212-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv