Pe 16 februarie, The Guardian titra:

„O femeie fără documente de identitate din Texas arestată în timp ce cere ajutor împotriva violenței conjugale.”

Despre același caz și în aceeași zi, Washington Post scrie cu la fel de multă indignare:

„O audiere în districtul El Paso din Texas a depășit săptămâna trecută limitele evenimentelor obișnuite, intrând în sfera celor nemaivăzute, când șase agenți de la Departamentul Imigrări au venit la tribunalul în care o femeie fără documente cerea un ordin de restricție împotriva prietenului ei, pe care îl acuza de abuzuri.”

Așadar, muniție nouă și distrugătoare a presei împotriva lui Donald Trump și acțiunilor lui de îngrădire a imigrației ilegale: acestei „vânători de vrăjitoare” a noii administrații nu îi scapă nici măcar bietele femei care cer protecție de abuzurile bărbaților violenți!

Chelsea Clinton, fiica fostului președinte Bill și a lui Hillary, cea înfrântă în alegeri de Trump s-a indignat și ea corespunzător pe Twitter:

„Am nevoie de un dicționar. Ce alt cuvânt mai există pentru înfiorător? Grețos? Groaznic? Zilele astea nu mai am adjective care să însemne foarte îngrozitor.”

De când Donald Trump a dat ordin ofițerilor din Departamentul Imigrări să mărească ritmul deportării imigranților ilegali care sunt cunoscuți și ca infractori, Stânga americană, și așa iritată la culme după decretul de interzicere temporară a intrării în America a cetățenilor din șapte state cu risc terorist maxim, a explodat de-a dreptul.

Iar presa „mainstream” a început să-și bombardeze cititorii cu știri șocante. Cea despre femeia abuzată din Texas, de pildă.

Doar că nici un ziar, inclusiv cele cu nume prestigioase citate mai sus, nu a dezvăluit identitatea „sărmanei femei”, care în cazierele poliției figurează ca Irvin Gonzalez. Un nume bărbătesc. Pentru că presa mainstream nu a dorit ca cititorii ei să știe că, în realitate, era vorba de un transsexual.

O femeie abuzată impresionează mai mult decât un transsexual abuzat.

Din aceleași motive, presa mainstream s-a ferit să vorbească despre ce scrie în cazierul femeii-bărbat.

O face însă ziarul local, El Paso Times:

„În plângerea penală se arată că pe 2 februarie agenții ‘Homeland Security Investigations Border Enforcement Security Taskforce’ au primit informații că Irvin Gonzalez, cunoscut și ca Ervin Gonzalez, se află în Statele Unite în ciuda faptului că mai fusese anterior expulzat.

Gonzalez a mai fost expulzat de șase ori din 2010 încoace – după ce fusese arestat pentru infracțiuni printre care violare a corespondenței, sechestrare de persoane și agresiune.”

Însă, când este vorba să-l îngropi pe Trump, pentru presă toate acestea sunt detalii. Este vorba de aceeași presă care ambiționează să curețe internetul de „fake news”.

Mario Alberto de Avila, concubinul împotriva căreia Irvin Gonzalez a cerut ordin de restricție

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/avila.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/avila-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Pe 16 februarie, The Guardian titra: „O femeie fără documente de identitate din Texas arestată în timp ce cere ajutor împotriva violenței conjugale.” Despre același caz și în aceeași zi, Washington Post scrie cu la fel de multă indignare: „O audiere în districtul El Paso din Texas a depășit săptămâna trecută limitele...

Preluat de la EVZ