Astra Giurgiu și-a trecut în cont trei puncte, după confruntarea cu FC Viitorul, disputată, duminică, în runda a 24-a a Ligii I. Echipa lui Marius Șumudică, deținătoarea titlului de campioană, s-a impus la limit, 1-0, datorită reușitei lui Filipe Teixeira, din minutul 58. Succesul îi aduce pe giurgiuveni pe locul al 6-lea, cu un total de 35 de puncte, și o partidă mai puțin disputată. FC Viitorul rămâne pe primul loc al ierarhiei, cu 48 de puncte, cu 3 mai mult decât Steaua.

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a fost foarte afectat de eșecul de la Giurgiu. „N-avem ce să vorbim. Trebuie să mergem acasă și să analizăm. Fotbalul practicat de noi în seara asta trebuie uitat! A fost un meci foarte slab din partea noastră. N-am jucat fotbal, nu am făcut nimic. M-a surprins echipa mea, nu faptul că a folosit Șumudică trei fundași. Am fost slabi și atât. Jucătorii sunt în play-off, sunt vedete, e aerul tare acolo sus. Nu mai au chef să joace”, a spus „Regele” la Dolce Sport.

„A fost un rezultat normal, nu cred ca poate pune cineva la îndoială rezultatul. Contează că am reușit să ne revenit din punct de vedere fizic după meciul cu Genk. Am jucat foarte bine. Aviz amatorilor care au vorbit că joacă Șumudică cu trei fundași centrali, dar Viitorul nu s-a apropiat de poartă. Ar trebui să fim mai respectați și să fim arbitrați cu aceeași unitate de măsură. Cred că ne-am apropiat 75%-80% de play-off. Dacă Astra intră în play-off, sunt sigur că ne vom bate la primele trei locuri”, a spus și Șumudică la Dolce Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Astra Giurgiu și-a trecut în cont trei puncte, după confruntarea cu FC Viitorul, disputată, duminică, în runda a 24-a a Ligii I. Echipa lui Marius Șumudică, deținătoarea titlului de campioană, s-a impus la limit, 1-0, datorită reușitei lui Filipe Teixeira, din minutul 58. Succesul îi aduce pe giurgiuveni pe...

Preluat de la EVZ