loading…

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi, ninsori și viscol, valabilă până miercuri, la ora 10. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo, valabilă de marți, de la ora 5, până miercuri, la ora 10. În intervalul menționat, în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, vor fi precipitații moderate cantitativ și se vor cumula local 10-15 l/mp și pe arii restrânse peste 25 l/mp, informeaza Libertatea.

La munte și în Maramureș vor predomina ninsorile și, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, în Munții Apuseni și la altitudini mari în Carpații Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zăpadă. În Crișana și Transilvania se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

VEZI ȘI: AVERTIZARE METEO. Ninsori, vânt puternic și polei până miercuri dimineață!

Temporar vântul va avea intensificări în zona de munte, cu viteze de 50-60 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 70-80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

Meteorologii au mai spus că intensificări ale vântului se vor semnala și în restul teritoriului, local și temporar cu viteze de 50-60 km/h. De asemenea, pe parcursul zilei de luni, 20 februarie, pe arii restrânse va fi polei și, local, în regiunile estice, centrale și la munte va mai ninge, în general slab cantitativ.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/informare-meteo-de-ploi-ninsori-si-viscol-pana-miercuri-care-sunt-zonele-vizate-36226.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/informare-meteo-de-ploi-ninsori-si-viscol-pana-miercuri-care-sunt-zonele-vizate-36226-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv