“Sigur că mă preocupă când văd ca parte din echipa pe care o conduc e chemată în calitate de martor la DNA, dar nu avem nimic de ascuns, Guvernul a acţionat legal, am desecretizat stenograma şedinţei din acea seară”, a declarat Grindeanu la Antena 3. Ministrul de Interne, Carmen Dan, cel al relaţiei cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, dar şi secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc au dat declaraţii, în calitate de martor, la DNA, în dosarul privind adoptarea OUG 13 de modificarea a legislaţiei penale.

Întrebat dacă se aşteaptă ca şi el să fie chemat la DNA, Grindeanu a tuşit şi a spus: “Am aflat ba că am ceva cu dosarul deschis săptămâna trecută la primăria municipiului Timişoara. Nu am răspuns în 4 ani cât am fost viceprimar de domeniul patrimoniu. Eu nu vreau să spun că acest dosar are vinovaţi. Nu am avut responsabilităţi de acest tip. Eu înţeleg că vine cu fişa postului, când eşti premier ai intrat în atenţie. Nu am niciun fel de apăsare, nu am ce să ascund, mă uit în ochii dumneavoastră”.

Întrebat cât mai rezistă Guvernul, el a replicat: “Într-o lună de zile am primit 3 voturi în Parlament. Acest Guvern va rezista cat timp ne tinem de ce am promis oamenilor, de programul de guvernare si asta facem. Din 42 de masuri promise in primul semestru am adoptat 31. Mergem inainte. Sigur că a fost o situaţia care, nu ştiu dacă a avut-o vreun Guvern după revoluţie în prima lună, dar am trecut peste aceste examene şi ne vedem de programul de guvernare”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Sigur că mă preocupă când văd ca parte din echipa pe care o conduc e chemată în calitate de martor la DNA, dar nu avem nimic de ascuns, Guvernul a acţionat legal, am desecretizat stenograma şedinţei din acea seară', a declarat Grindeanu la Antena 3. Ministrul de Interne, Carmen...

Preluat de la EVZ