loading…

Dinamo a învins, astăzi, pe FC Botoșani, cu 1-0, în meciul disputat pe Arena Națională, primul al lui Cosmin Contra în calitate de antrenor principal al “câinilor roșii”. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Hanca, în minutul 70.

FC Botoșani a avut inițiativa în primele minute de joc, iar Laurențiu Buș a ratat o primă ocazie pentru trupa lui Leo Grozavu, în minutul 10, când a reluat din voleu puțin pe lângă poarta lui Penedo. Mihai Roman a ratat o ocazie importantă cu aproximativ 5 minute înainte de finalul primei părți, la o lovitură liberă e la aproximativ 25 de metri, respinsă excelent de Penedo, scrie romaniatv.net.

Dinamo a revenit mai determinată de la cabine. După ratările lui Hanca și Palic din debutul părții secunde, Buș a rămas singur cu Penedo și a replicat cu un șut din interiorul careului, care a fost parat de goalkeeperul “câinilor”. Golul victoriei a fost marcat cu 20 de minute înainte de final, când Hanca a preluat excelent la marginea careului o pasă primită de la Busuladzici și l-a învins pe Albuț cu un șut la colțul lung.

Buș și Kuku s-au întrecut în ratări în ultimele minute ale partidei, însă intervențiile lui Penedo au ținut-o pe Dinamo în joc și i-au adus victoria lui Contra la primul meci pe banca lui Dinamo.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dinamo-fc-botosani-1-0-vezi-clasamentul-ligii-i-36230.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dinamo-fc-botosani-1-0-vezi-clasamentul-ligii-i-36230-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv