Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact, dar și câștigătoarea penultimei ediții a emisiunii Vocea României, a scris pe pagina de Facebook un mesaj CUTREMURĂTOR. 
Arista încearcă, astfel, să atragă atenția asupra problemelor grave ale sistemului care nu îi ajută deloc pe cei care au sindromul Down. 

“În România, un părinte de copil cu SD nu mai poate munci. Renunțând la locul de muncă, dispare o sursă de venit. Copilul necesită terapii și tratamente. Vă spun cu mâna pe inimă că e o luptă să găsești terapeuți buni și instituții unde să mergi la terapii de calitate”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook. 

“Dacă statul nu mi-ar opri bani din drepturile de autor, una din sursele mele de venit, daca nu aș plăti impozit la fiecare contract pe care-l semnez, daca nu aș fi lăsat o parte din premiul câștigat la «Vocea» în buzunarele fără fund ale politicienilor, nu aș avea pretenția ca statul să mă susțină în creșterea a doi copii speciali (deși e dreptul lor). Nu m-aș supune unei corvoade ca asta, pentru niște bani insuficienți oricum. Însă, plătesc taxe și impozite, ca majoritatea cetățenilor. Multe le plătesc fără voia mea, sub formă de accize. Și ce primesc în schimb este umilință, lipsă de servicii și de susținere financiară”, a mai scris vedeta.
Artista este mămică a doi băieței, gemeni, Toma și Matei (3,5 ani). Din păcate, micuții au fost diagnosticati cu sindrom Down. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact, dar și câștigătoarea penultimei ediții a emisiunii Vocea României, a scris pe pagina de Facebook un mesaj CUTREMURĂTOR.  Arista încearcă, astfel, să atragă atenția asupra problemelor grave ale sistemului care nu îi ajută deloc pe cei care au sindromul Down.  “În România, un părinte...

Preluat de la EVZ