loading…

Cozmin Gușă a fost ales președinte al Federației Române de Judo, după ce a obținut 121 de voturi din 143 posibile în cadrul alegerilor care au avut loc astăzi, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, notează ProSport.

Pentru funcția de președinte au candidat Cozmin Gușă si Nicolae Trașcă, acesta din urmă obținând 21 de voturi, iar un votant s-a abținut. Florin Lascău, fost campion mondial, nu a vrut să mai candideze pentru un nou mandat la șefia Federației Române de Judo, scrie Mediafax.

“E un rezultat care mă onorează și care mă obligă pentru a repune judoul românesc pe firmamentul sportului mondial. Scopul meu e ca în cel mult un an FRJ să fie cel mai bine organizat for sportiv din România și cel mai bine finanțat din fonduri private”, a spus Cozmin Gușă pentru ProSport.

Cozmin Gușă, în vârstă de 46 de ani, a activat în politică din 2001. A fost pe rând secretar general al Partidului Social Democrat, membru în Biroul Permanent al Partidului Democrat, director de campanie al lui Traian Băsescu și deputat independent. În 2004, Cozmin Gușă a fost ales deputat în București pe listele Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD. La nivel de studii, este absolvent al Facultății de Fizică din Cluj-Napoca și a studiat management în mass-media în SUA, precum și economie internațională la Ecole Nationale d’Administration Paris.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cozmin-gusa-a-devenit-noul-presedinte-al-federatiei-romane-de-judo-36220.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cozmin-gusa-a-devenit-noul-presedinte-al-federatiei-romane-de-judo-36220-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv