loading…

In aceasta dimineata, in jurul orei 05.00, o parte din sursele si statiile de pompare din sudul litoralului au ramasa fara curent, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu energie.

In aceasta situatie, sistemele de alimentare cu apa nu pot functiona, iar abonatii din statiunile 23 August, Neptun, Olimp, Saturn, Cap Aurora, Venus si Jupiter au ramas fara apa potabila. Imediat, au fost anuntati reprezentantii furnizorului de energie, care au dat asigurari ca vor remedia avariile aparute.

“Asiguram toti consumatorii afectati de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce vor fi realimentate cu energie sursele si statiile de pompare”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/constanta-sudul-litoralului-a-ramas-fara-apa-potabila-din-cauza-unei-avarii-enel-36182.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/constanta-sudul-litoralului-a-ramas-fara-apa-potabila-din-cauza-unei-avarii-enel-36182-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv