loading…

Dana Grecu l-a dat afară pe Codrin Ștefănescu din studioul Antenei 3, după ce secretarul general-adjunct al PSD a refuzat să-i ceară scuze deputatului PNL Răzvan Prișcă, pe care l-a ironizat și l-a atacat în direct.

În ediția din această seară a emisiunii „La ordinea zilei“, Dana Grecu a hotărât să-l dea afară din platou pe Codrin Ștefănescu după un schimb de replici pe care l-a avut cu un alt invitat, Răzvan Prișcă, pe care l-a ironizat pe seama modului în care vorbește, notează adevarul.ro.

Secretarul general-adjunct al PSD s-a enervat după ce deputatul PNL a declarat că fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, și social-democrații au încercat să distrugă Justiția din România. În stilul caracteristic, Ștefănescu a precizat că interlocutorul său ‘vorbește ca o râșniță, e setat de la partid cu cheița, e peltic și vorbește non-stop’.

Moderatoarea Dana Grecu a intervenit și le-a solicitat colegilor din regie să-i oprească lavaliera lui Codrin Ștefănescu, catalogând comportamentul acestuia drept inadmisibil, declarând că se simte jignită și solicitându-i să prezinte scuze atât lui Răzvan Prișcă, cât și telespectatorilor, după cum puteți vedea în fragmentul video publicat pe site-ul Antenei 3.

Ștefănescu a refuzat să prezinte scuze, moment în care Dana Grecu l-a poftit afară din platou.

„Domnule Prișcă, rămâneți aici cu Dana Grecu care susține PNL“, a mai spus reprezentantul PSD înainte de a pleca din studioul Antenei 3. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/codrin-stefanescu-dat-afara-din-studioul-antenei-3-este-inadmisibil-ce-ati-facut-video-36229.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/codrin-stefanescu-dat-afara-din-studioul-antenei-3-este-inadmisibil-ce-ati-facut-video-36229-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv