loading…

Cel puțin paisprezece persoane au decedat, iar peste patruzeci au fost rănite, după ce un autobuz s-a ciocnit de un stâlp de electricitate, ca urmare a unor probleme tehnice, au anunțat autoritățile filipineze, potrivit The Associated Press.

Zece dintre victime au murit pe loc, în timp ce alte patru au murit la spital, în urma rănilor suferite în accidentul care s-a petrecut în zona orașului Tanay, aflat la est de Manila.

Peste patruzeci de oameni au fost răniți și au fost transportați la spital, unii fiind în stare critică, au mai anunțat autoritățile.

Autobuzul făcea parte dintr-un convoi de mai multe vehicule și la bord se aflau mai multe zeci de studenți care călătoreau spre un loc de camping.

Primele informații indică faptul că frânele autobuzului ar fi cedat în timp ce vehiculul cobora o pantă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cel-putin-14-morti-si-peste-40-de-raniti-in-urma-unui-accident-rutier-in-filipine-36193.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cel-putin-14-morti-si-peste-40-de-raniti-in-urma-unui-accident-rutier-in-filipine-36193-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv