loading…

Inspectorul Gabriel Apopei, în vârstă de 29 de ani, a fost împuternicit la comanda Poliției Rutiere Suceava, devenind cel mai tânăr șef al unei astfel de structuri din țară.

Inspectorul Gabriel Apopei a fost împuternicit la sfârșitul săptămânii trecute la comanda Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, devenind cel mai tânăr șef al unei structuri județene de Poliție Rutieră din țară, notează adevarul.ro.

Gabriel Apopei are 29 de ani, este din Fălticeni și a absolvit cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2010. În perioada 2010-2012, Gabriel Apopei a ocupat funcția de șef al Formațiunii Poliției Rutiere a orașului Chitila, județul Ilfov. În perioada 2012 – 2013, Gabriel Apopei s-a transferat la IPJ Suceava și a fost încadrat ca ofițer operativ în cadrul Secției Poliției Rurale Păltinoasa.

În luna august 2013, Gabriel Apopei a fost transferat la Biroul Drumuri Naționale din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, iar după valul de pensionări de anul trecut a promovat pe o funcție de execuție la Serviciul Poliției Rutiere. Între timp, a urmat și cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” Iași.

Din data de 17 februarie 2017, a devenit cel mai tânăr șef al unei structuri județene de Poliție Rutieră din țară după ce a fost împuternicit pe funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere pe o perioadă de șase luni, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cel-mai-tanar-sef-de-politie-rutiera-din-romania-un-tanar-a-fost-numit-in-functia-de-conducere-la-numai-29-de-ani-36221.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cel-mai-tanar-sef-de-politie-rutiera-din-romania-un-tanar-a-fost-numit-in-functia-de-conducere-la-numai-29-de-ani-36221-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv