loading…

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, astăzi, că în România “toată lumea face gargară cu corupția”, în contextul în care lăudat guvernul că a crescut salariile din administrației și a susținut că trebuie să existe o legătură directă între salarizare și calitatea administrației.

“Toată lumea în România face gargară cu corupția. De dimineață până seara numai cu corupția în gură stau. Toată lumea se preocupă de efectele corupției, nimeni nu vorbește despre cauzele corupției din România. Eu cred că dacă vrem să avem o administrație care să fie de caliutate, cu oameni bine pregătiți nu putem să ne imaginăm că îi plătim prost și să avem și performanță. Nici în comunism nu funcționa ideea asta. Deci trebuie să existe o legătură directă între salarizare și calitatea administrației”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Adunarea Comunelor din România.

El a lăudat Executivul condus de Sorin Grindeanu pentru că a crescut salariile celor care lucrează în administrația locală.

“În România de câțiva ani buni este o vânătoare de vrăjitoare. Foarte mulți primari au trebuit să treacă prin anchete extrem de neplăcute pentru ei, pentru că le-a afectat imaginea publică. Foarte mulți, în final, s-a dovedit că sunt nevinovați. Dar au făcut acest periplu prin fața televizoarelor pe care îl vedem de câțiva ani de zile și care are parcă drept scop umilirea unor oameni și distrugerea elitelor românești”, a mai declarat Tăriceanu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/calin-popescu-tariceanu-in-romania-toata-lumea-face-gargara-cu-coruptia-de-dimineata-pana-seara-36192.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/calin-popescu-tariceanu-in-romania-toata-lumea-face-gargara-cu-coruptia-de-dimineata-pana-seara-36192-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv