Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, joi, 16 februarie, în jurul orei 12.30, lucrătorii Postului de Poliţie Catane, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism Audi A4, înmatriculat în Franţa, care se deplasa pe DN 55A, condus de Gheorghe Zamfir, de 32 de ani, din comuna Catane, persoană despre care agenţii de poliţie ştiau că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire, fiind puse în funcţiune atât semnalele luminoase, cât şi cele acustice, însă bărbatul de la volan nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea, pe DN 55 A şi apoi pe mai multe drumuri secundare din comuna doljeană Catane.

Echipa de poliţişti a pornit în urmărirea autovehiculului, iar la un moment dat bărbatul de 32 de ani a abandonat autoturismul şi a încercat să se sustragă controlului alergând pe un teren viran de la marginea localităţii.
După ce au reuşit să-l prindă, în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu avea permis de conducere, astfel că i-au întocmit dosar penal. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, joi, 16 februarie, în jurul orei 12.30, lucrătorii Postului de Poliţie Catane, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism Audi A4, înmatriculat în Franţa, care se deplasa pe DN 55A, condus de Gheorghe Zamfir, de 32 de ani, din comuna Catane, persoană...

Preluat de la EVZ