loading…

Premierul Sorin Grindeanu a susținut, sâmbătă, că Guvernului Cioloș i s-a oferit, de către Comisia Europeană, posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru îmbunătățirea situației penitenciarelor, însă Executivul de atunci a refuzat.

Grindeanu a susținut că a primit această informație de la oficiali de la Bruxelles, în vizita pe care tocmai a încheiat-o.

„Și vreau să vă mai spun ceva, apropo de fonduri europene, o chestiune pe care am aflat-o acolo (la Bruxelles, n.r.): s-a oferit și anul trecut, fostului Guvern, posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a îmbunătăți sau a renova, pentru penitenciare. S-a spus acest lucru de către Comisia Europeană, a fost refuzat de către Guvern. (…)Această informație am primit-o de la Bruxelles, de la oficiali”, a spus Grindeanu, la Realitatea Tv.

El a precizat că Guvernul pe care îl conduce va transmite oficial în această săptămână o scrisoare către Comisia Europeană prin care va înștiința despre dorința de a accesa aceste fonduri.

„Vreau să vă spun că săptămâna asta – și o să vedeți concret acest lucru – vom trimite oficial din partea Guvernului României către Comisia Europeană o cerere prin care spunem că dorim să accesăm fonduri de acest tip, urmând să ne mișcăm foarte repede, dacă se poate spune astfel, astfel încât să putem să accesăm aceste fonduri”, a mai spus Grindeanu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sorin-grindeanu-guvernul-ciolos-a-refuzat-posibilitatea-de-a-accesa-fonduri-europene-pentru-penitenciare-36170.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sorin-grindeanu-guvernul-ciolos-a-refuzat-posibilitatea-de-a-accesa-fonduri-europene-pentru-penitenciare-36170-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv