loading…

Fostul internațional australian Dan Vickerman a decedat subit, la doar 37 de ani, a anunțat astăzi Federația australiană de rugby (ARU), care nu a comunicat cauzele morții, informează AFP.

Jucătorul de origine sud-africană, care a disputat 63 de meciuri pentru selecționata “Wallabies” până în 2011, a decedat la domiciliul familiei din Sydney, sâmbătă seara, a anunțat ARU într-un comunicat fără să ofere indicații în privința circumstanțelor morții, conform Agerpres.

“Lumea rugby-ului este în stare de șoc după vestea tragică a morții lui Dan Vickerman”, a declarat directorul general al ARU, Bill Pulver.

“Dan era un competitor intransigent, care și-a construit o superbă carieră internațională”, a adăugat responsabilul Federației australiene.

Mai mulți foști coechipieri ai lui Vickerman, printre care australienii Phil Waugh și Matt Burke, sau sud-africanul Victor Matfield i-au adus un omagiu.

Wickerman a lăsat în urma sa o soție și doi copii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rugby-un-fost-international-australian-a-murit-la-doar-37-de-ani-36168.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rugby-un-fost-international-australian-a-murit-la-doar-37-de-ani-36168-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv