Robu a postat pe Facebook, a organizat o conferință de presă extraordinară și, cu Ionuț Naslău, consilierul său personal alături, a ”descins” la cei cărora le-a făcut un bine, vânzându-le locuințele.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost pus, vineri, sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu, în dosarul vânzării ilegale a aproape 1.000 de locuințe din Timișoara, alături de fostul primar Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Dan Diaconu, fostul viceprimar Traian Stoia, fostul secretar al Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, şi fostul şef al Direcţiei de Patrimoniu, Martin Staia.

”Eu cred că este profund incorect, ar fi trebuit să se prezinte lucrurile așa cum au fost ele în realitate, în timpul mandatului lui Robu s-au vândut două apartamente, unul cu o cameră și unul cu două camere, apartamente extrem de modeste către familii extrem de modeste, se presupune fără respectarea condițiilor Legii 112. Asta se presupune deocamdată, eu încă nu sunt lăumurit, pentru că nu eu am întocmit contractele. Eu le-am semnat după ce am avut garanția că totul a fost legal”, a declarată Robu pentru Vocea Timișului. (Sursa video: Vocea Timișului, Foto: Adrian Pîclișan))

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/case-robu-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/case-robu-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Robu a postat pe Facebook, a organizat o conferință de presă extraordinară și, cu Ionuț Naslău, consilierul său personal alături, a ”descins” la cei cărora le-a făcut un bine, vânzându-le locuințele.Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost pus, vineri, sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu, în dosarul vânzării...

Preluat de la EVZ