loading…

Traficul rutier pe Transalpina se desfășoară, astăzi, în condiții de iarnă între Novaci și Rânca, județul Gorj, unde stratul de zăpadă ajunge la trei centimetri.

Șase utilaje de deszăpezire acționează în zonă, potrivit mediafax.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier pe DN67C Novaci – Rânca se desfășoară, duminică, în condiții de iarnă. Între kilometrii 28 și 34 pe carosabil este un strat de zăpadă de 1-3 cm.

Drumurile naționale și cele județene sunt deschise traficului în județul Caraș-Severin, însă se circulă în condiții de iarnă, potrivit agerpres.ro.

”Drumurile naționale sunt deschise. Nu am întâmpinat probleme până în momentul de față. Se acționează cu utilaje pe toate drumurile”, a declarat astăzi Simona Drăgoi, dispecer de serviciu la Direcția Regională pentru Drumuri și Poduri Timișoara.

Și drumurile județene sunt deschise traficului, inclusiv în zonele montane, spre Muntele Semenic și spre Muntele Mic.

”Ninge de azi-noapte, dar intervenim pe toate drumurile cu utilaje. Și drumul spre Muntele Semenic este deschis și se intervine în permanență cu utilajele, la fel ca și pe Muntele Mic. De asemenea, pentru că multă lume este interesată, drumul Văliug – Slatina Timiș este și el deschis. Nu se acționează cu antiderapant, pentru că zăpada îl acoperă imediat, dar operatorii economici acționează pe trasee cu utilajele de deszăpezire”, a precizat Laurenția Munteanu, dispecer de serviciu la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat al județului Caraș-Severin.

Conducătorilor de autovehicule li se recomandă să adapteze viteza la condițiile de drum, să circule cu maximă prudență și să aibă mașinile echipate corespunzător pentru iarnă. Înaintea efectuării oricărei deplasări, șoferii sunt sfătuiți să se informeze asupra condițiilor de circulație pe aceste drumuri. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/iarna-s-a-intors-se-circula-in-conditii-de-iarna-in-mai-multe-judete-din-tara-36173.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/iarna-s-a-intors-se-circula-in-conditii-de-iarna-in-mai-multe-judete-din-tara-36173-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv