loading…

Administrația Națională de Meteorlogie a emis, astăzi, atenționări cod galben de ninsoare pentru județele Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți și Vâlcea.

De asemenea, ANM a emis cod galben de ceață pentru Vaslui, Botoșani și Neamț și l-a extins pe cel pentru județul Iași, conform Mediafax.

Atenționări cod galben de ninsoare au fost emise pentru județele Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți și Vâlcea, în vigoare până la ora 15.00.

În aceste județe se va depune un strat nou de zăpadă de peste 15 centimetri.

De asemenea, Administrația Națională de Meteorlogie a emis noi atenționări cod galben de ceață pentru județele Vaslui, Botoșani și Neamț, în vigoare până la ora 12.00.

Ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.

Totodată, atenționarea cod galben de ceață pentru județul Iași, emisă inițial până la ora 9.30, a fost prelungită până la ora 12.00.

Vizibilitate sub 50 de metri între Ruginoasa- Iași- Pașcani și Pașcani- Cristești

Traficul rutier se desfășoară, duminică dimineață, în condiții de ceață pe mai multe drumuri din țară, vizibilitatea scăzând sub 50 de metri pe DN28A Ruginoasa- Iași- Pașcani și Pașcani- Cristești, precum și pe DN2E85, pe tronsonul Moțca – Cristești- Drăgușeni.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, ceața scade vizibilitatea sub 50 metri în județul Iași, pe DN28A, între kilometrii 3 și 22 – Ruginoasa- Iași- Pașcani – și între kilometrii 26 și 32 – Pașcani- Cristești – și pe DN2E85, pe tronsonul Moțca – Cristești- Drăgușeni – limita cu județul Suceava.

Pe DE583 ceața a redus vizibilitatea între Strunga și Roman sub 50 de metri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cod-galben-de-ninsoare-si-ceata-pentru-mai-multe-judete-vezi-zonele-afectate-36162.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cod-galben-de-ninsoare-si-ceata-pentru-mai-multe-judete-vezi-zonele-afectate-36162-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv