Poliţia Română avertizează bărbaţii care sunt în căutare de aventuri pentru o noapte trebuie să aibă grijă pe cine cheamă în casă. Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale au descoperit şi stopat un grup infracţional care acţionau prin mesaje matrimoniale!

Conform unui comunicat emis în cadrul zilei de duminică, poliţiştii au capturat patru persoane care sunt bănuite de furt din locuinţe în perioada 27 ianuarie-18 februarie pe baza unei metode simple, dar care a dat roade. 

Din datele şi probele administrate a reieşit că doi bărbaţi şi două femei cu vîrste cuprinse între 21 şi 29 de ani au acţionat prin intermediul rubricii matrimoniale a mai multor site-uri de nişă. Femeile intrau în locuinţele viitoarelor victime şi sustrăgeau bunuri şi valori, acestea fiind protejate şi sprijinite de către cei doi bărbaţi. 

Cele patru persoane au fost blocate şi reţinute în trafic în momentul în care se îndreptau spre ieşirea din ţară, se precizează în comunicat. Au fost reţinute trei infracţiuni de furt din locuinţă, prejudiciul total fiind estimat la aproximativ 3000 euro, persoanele implicare fiind în stare de arest preventiv. Hoţii activau cu preponderenţă în sectoarele 1,4 şi 5, din Capitală. 

Conform informaţiilor obţinute de la organele abilitate, numărul victimelor este mai mare decît cel oficial, însă bărbaţii au refuzat să depună plîngere din cauza faptului că sunt căsătoriţi.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Poliţia Română avertizează bărbaţii care sunt în căutare de aventuri pentru o noapte trebuie să aibă grijă pe cine cheamă în casă. Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale au descoperit şi stopat un grup infracţional care acţionau prin mesaje matrimoniale! Conform unui comunicat emis în cadrul zilei de duminică, poliţiştii...

Preluat de la EVZ