Fotografii WowBiz.ro au surprins-o pe Elena Udrea, alături de iubit, într-un magazin de bijuterii, pe când proba inele și verighete, semn că relația cu Adrian Alexandrov trece într-o nouă etapă. Informațiile sunt cu atât mai credibile cu cât cei doi îndrăgostiți se afișează tot mai de împreună, după o perioadă în care fostul ministru al Dezvoltării a preferat discreția.

În plus, în noiembrie anul trecut, ea declara, într-o emisiune TV, că dacă iubitul ei o va cere de soție, va răspunde afirmativ. Mai mult, Elena Udrea, care nu a avut copii în prima căsătorie, spunea că și-ar dori să fie mamă de gemeni.

Actualul iubit al Elenei Udrea, cu zece ani mai tânăr decât politiciana, este un fost manechin, care lucrează în prezent ca broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca și o mașină de lux.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/3_17.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/3_17-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Fotografii WowBiz.ro au surprins-o pe Elena Udrea, alături de iubit, într-un magazin de bijuterii, pe când proba inele și verighete, semn că relația cu Adrian Alexandrov trece într-o nouă etapă. Informațiile sunt cu atât mai credibile cu cât cei doi îndrăgostiți se afișează tot mai de împreună, după o...

Preluat de la EVZ