Astfel de manifestări au loc aproape la o lună de la preluarea funcției de către Trump, care a semnat un decret ce lansează construirea zidului la frontiera sudică și afișează dorința de a accelera expulzarea imigranților ilegali din SUA.

”Mulți dintre noi au familia în El Paso, unde merg să studieze. Mulți oameni trec zilnic (frontiera), deoarece lucrează acolo”, a explicat Leo Alvarez (34 de ani), lucrător social.

La acțiunea de protest, organizată de către autoritățile locale și asociații civile, au participat numeroși studenți din Ciudad de Juarez (nord), precum și politicieni și lideri sociali locali. Sub privirile unei patrule americane de frontieră, manifestanții au format un lanț uman lung de circa 1,5 km, ținându-se de mâini, unii dintre ei purtând drapele mexicane sau fiind îmbrăcați în alb.


”Zidul este una dintre cele mai rele idei care există. El nu va împiedica nici drogurile, nici migranții. Este doar un simbol al urii lui Donald Trump, al rasismului președintelui”, a declarat pentru AFP Ana Carolina Solis (31 de ani) studentă la științe sociale. 

Sursa: Agerpress.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/1e.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/1e-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Astfel de manifestări au loc aproape la o lună de la preluarea funcției de către Trump, care a semnat un decret ce lansează construirea zidului la frontiera sudică și afișează dorința de a accelera expulzarea imigranților ilegali din SUA.''Mulți dintre noi au familia în El Paso, unde merg să...

Preluat de la EVZ