loading…

Sediul Autorității Electorale Permanente a fost spart, iar autoritățile au ascuns asta, notează magnanews.ro.

Au dispărut documente privind finanțarea controversată a USB de la alegerile locale din iunie 2016, potrivit jurnalistului Ovidiu Zară.

Managerii A.E.P. au constatat cu stupoare că zilele trecute din cadrul instituției au dispărut anumite documente privind rambursarea sumelor cheltuite de USB ȋn campania electorala din iunie 2016 de la alegerile locale, documente ȋn baza cărora PICCJ a demarat deja o anchetă penală in rem.

Din primele cercetări  s-a constatat că sustragerea documentelor respective s-a făcut ca urmare a spargerii unor fișete ale A.E.P. unde erau stocate chiar documentele USB. Culmea este că până la acest moment informația nu a fost făcută publică. Organele de anchetă bănuiesc că cei care au sustras documentele ar putea fi chiar angajați ai instituției, ținând cont de faptul că sediul A.E.P. beneficiază de paza unei firme private care verifică accesul oricărei ȋn interior al oricărei persoane din afara instituției.

Culmea este faptul că A.E.P. nu este la prima pățanie de acest gen. Recent,  instituția s-a confruntat cu diverse furturi a unor obiecte de inventar (n.n. – telefoane) care au fost ȋnsă ascunse de ochii mass-media si ai publicului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sediul-autoritatii-electorale-permanente-a-fost-spart-au-disparut-documente-privind-finantarea-controversata-a-usb-36138.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sediul-autoritatii-electorale-permanente-a-fost-spart-au-disparut-documente-privind-finantarea-controversata-a-usb-36138-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv