loading…

Scene incredibile în centrul Craiovei. Un bărbat de 44 de ani s-a dezbrăcat în fața unor eleve de liceu, le-a urmărit și apoi a vrut să le lovească. Victimele l-au filmat și apoi au chemat poliția. 

Cele trei eleve, însoțite de un coleg, tocmai ieșiseră de la ore când bărbatul s-a legat de ele. Întâi le-a adresat cuvinte obscene, apoi și-a dat pantalonii jos. Fetele s-au speriat și au plecat imediat, însă bărbatul a început să le urmărească. Scenele s-au repetat și în parcul din apropierea școlii, scrie romaniatv.net.

“Ne-a făcut în toate felurile posibile și imposibile, după aceea s-a tinut după noi, a văzut că nu-l băgăm in seamă și apoi și-a dat pantalonii jos. Era dezbrăcat, după aceea în părculeț se ținea după noi, vroia să dea în noi pur și simplu dacă nu era un domn care i-a spus să ne lase in pace”, a declarat una dintre eleve. 

Una dintre fete a sunat la 112, iar celelalte două și băiatul care le însoțea au plecat după agresor. Ei l-au filmat și apoi le-au arătat polițistilor imaginile.

Polițiștii au reușit să-l găsească pe bărbat după doar câteva minute, la un magazin din apropiere. El s-a ales cu dosar penal și riscă între 2 și 7 ani de închisoare. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scene-incredibile-langa-o-scoala-trei-eleve-au-fost-urmarite-de-un-barbat-dezbracat-36146.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scene-incredibile-langa-o-scoala-trei-eleve-au-fost-urmarite-de-un-barbat-dezbracat-36146-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv