loading…

O mașină a Jandarmeriei a fost implicată într-un accident care a avut loc în Drobeta Turnu Severin. Patru jandarmi și șoferița vinovată de producerea accidentului au fost răniți.

O mașină în care se aflau cinci jandarmi a fost lovită de un autoturism, care nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a produs în această dimineață, în Drobeta-Turnu Severin. Din cauza impactului, vehiculul în care se aflau jandarmii s-a răsturnat. Patru dintre aceștia, precum și șoferița autovehiculului care a fost implicat în accident au fost duși la spital cu două ambulanțe și cu o mașină de intervenție SMURD, scrie romaniatv.net.

Jandarmii se deplasau către stingerea unui incendiu dintr-un cartier mărginaș din Drobeta-Turnu Severin, unde fuseseră solicitați de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Potrivit reprezentanților de la Serviciul de Ambulanță, cele cinci victime ale accidentului au leziuni ușoare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/masina-a-jandarmeriei-implicata-intr-un-accident-rutier-cinci-persoane-au-fost-ranite-36150.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/masina-a-jandarmeriei-implicata-intr-un-accident-rutier-cinci-persoane-au-fost-ranite-36150-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv