Aceasta este postare pe care a scris-o Hassan Awdi pe contul său de FB, după ce Daniel Hodorniceanu a spus la bilanțul DIICOT că în dosarul Rodipet cercetările continuă:

Hassan Awdi

Un sfat pentru procurorul Daniel Horodniceanu. Fiecare acuzație care a fost fabricata pentru mine de Mafia – DIICOT Giorgiana Hosu și soțul ei penal au fost respinse de către ICSID World Bank și ma făcut să câștig.

Este mai bine pentru România, în scopul de a construi o oarecare credibilitate sistemului său de justiție, decât de a-mi trimite mie patru dosare la DNA și la DIICOT de investigat și urmărit, de către această organizație criminală, care a cauzat pagube de sute de milioane de euro și a făcut mai multe sute de mii de șomeri.

România este o republică bananiera din cauza escrocilor ca Giorgiana Hosu care a făcut justiție falsa de ani de zile și ea a scăpat basma curată până acum.

În cazul în care această mafie criminală din interiorul DIICOT nu este oprită și urmărită penal atunci România va continua să piardă în toate instanțele internaționale și românii abuzați vor continua să sufere.

DIICOT, Daniel Horodniceanu a declarat că „urmează să fie pusă în mișcare acțiunea penală”.

„Dosarul este un dosar aproape la fel de mare ca Rompetrol. Din nefericire, se află la același procuror care instrumentează și celelalt dosar. E foarte greu în acest moment să încerci să dai acest dosar la alt procuror pentru că i-ar lua cel puțin 12-18 luni să-l înțeleagă. S-a dorit inițial efectuarea unei noi expertize, s-a renunțat idee pentru că ne-am tras ceea ce ne interesa din expertiza care s-a efectuat acum câțiva ani. Se lucrează în acest dosar, urmează să fie pusă în mișcare acțiunea penală în perioada următoare. În limita timpului pe care procurorul îl va avea pentru că dosarul Rompetrol…e adevărat că fiecare dosar e important. O să vedem (n.r. – dacă rechizitoriul va fi finalizat anul acesta). Ceea ce vă pot spune e că în perioada următoare se va pune în mișcare acțiunea penală”, a declarat Daniel Horodniceanu.

Libanezul Hassan Awdi a fost în vizorul DIICOT în două dosare: CFR Mesagerie și Rodipet. Dacă în primul dosar a fost deja condamnat definitiv la 8 ani de închisoare, ancheta în cel de-al doilea a rămas blocată la DIICOT. Chiar înainte de pronunțarea deciziei de condamnare, Hassan Awdi a reușit să fugă din țară, iar acum se află în Beirut, Liban. 

 

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Aceasta este postare pe care a scris-o Hassan Awdi pe contul său de FB, după ce Daniel Hodorniceanu a spus la bilanțul DIICOT că în dosarul Rodipet cercetările continuă:Hassan AwdiUn sfat pentru procurorul Daniel Horodniceanu. Fiecare acuzație care a fost fabricata pentru mine de Mafia - DIICOT Giorgiana Hosu...

Preluat de la EVZ