Un bărbat din București, aflat într-o stare de ebrietate avansată, a început să strige după ajutor atunci când s-a trezit cu autoritățile la ușă. Individul a fost dus la sediul poliției cu forța.

Potrivit canal3.md, locatarii unui bloc situat pe bulevardul Cuza Vodă, București, au făcut sesizare la poliţie că nu pot dormi din cauza gălăgiei ce venea de la unul dintre apartamente. La scurt timp, un echipaj mobil  a venit la adresa indicată.

Nemulţumit, acesta a început să țipe cât îl ţinea gura. Văzând că individul nu are de gând să se potolească, ofițerii l-au invitat la sediul Inspectoratului de Poliție.  Așadar, bărbatul s-a strecurat printre polițiști și a fugit, strigând după ajutor.

Polițiștii au încercat să-l liniștească pe bărbat, doar că acesta a devenit agresiv. Văzând că situația se complică, oamenii legii l-au imobilizat și l-au încătușat pentru a-l conduce la Inspectorat.

Odată adus la sediul Poliției, bărbatul s-a apucat să sune tot la Poliție, ca să ceară ajutor, iar pentru tulburarea liniștii publice, individul se va alege cu o amendă de până la o mie de lei.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un bărbat din București, aflat într-o stare de ebrietate avansată, a început să strige după ajutor atunci când s-a trezit cu autoritățile la ușă. Individul a fost dus la sediul poliției cu forța.Potrivit canal3.md, locatarii unui bloc situat pe bulevardul Cuza Vodă, București, au făcut sesizare la poliţie că...

Preluat de la EVZ