loading…

Două eleve s-au bătut în fața școlii din comuna buzoiană Luciu. Colegii au încercat să le despartă, dar fetele erau hotărâte să-și împartă câți mai mulți pumnui. Un coleg le-a filmat cu un telefon mobil și a publicat pe Internet imaginile.

Două eleve de clasa a VIII-a s-au încăierat din cauza unor neînțelegeri adolescentine. Conflictul ar fi izbucnit de la anumite „bârfe” ce o vizau pe una dintre elevele mult prea preocupate de viața „extrașcolară” decât de învățătură și de examenele care bat la ușă.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o trântește la pământ pe cealaltă și începe să o lovească fără milă.

Adolescentele s-au luat de păr și s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică și continuă să dea cu picioarele una în alta.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/bataie-ca-in-filme-intre-doua-eleve-un-coleg-a-filmat-totul-si-a-pus-imaginile-pe-facebook-video-36151.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/bataie-ca-in-filme-intre-doua-eleve-un-coleg-a-filmat-totul-si-a-pus-imaginile-pe-facebook-video-36151-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv