loading…

Pelicula „Ana, mon amour” a fost premiată cu Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin.

Premiul a fost înmânat Danei Bunescu, care a realizat montajul filmului, scrie antena3.ro.

Ana, mon amour” este un film regizat de Călin Peter Netzer, care are în palmares și un ”Urs de Aur” pentru ”Poziția copilului”, și este un film deghizat în poveste de dragoste între un băiat de familie bună și o fată dintr-o clasă socială inferioară. 

Toma – Mircea Postelnicu- este un exemplu de abnegație care o tratează cu venerație și o răsfață pe iubita sa – Diana Cavallioti – care suferă de atacuri de panică, depresii și sechele ale unor eventuale abuzuri suferite din partea tatălui vitreg. Ea se lasă răsfățată și mimează puțin convingător o sarcină, îndreptându-se spre o etapă în care se instalează dezinteresul și dragostea neîmpărtășită pe care Netzer o portretizează cu episoade vitale și salturi cronologice.

Odată cu dispariția bolii se dizolvă și dragostea pentru a intra într-o etapă a geloziei și a obsesiilor la o persoană care avea, de fapt, nevoie de dependența de celălalt pentru a-și exercita controlul. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ana-mon-amour-ursul-de-argint-la-festivalul-de-film-de-la-berlin-36154.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ana-mon-amour-ursul-de-argint-la-festivalul-de-film-de-la-berlin-36154-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv