loading…

Intervenție de urgență, în această noapte, a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, a polițiștilor rutieri, dar și a medicilor Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în plin într-un copac în Eforie Sud, iar în urma impactului deosebit de puternic, doi oameni aflați în mașină au rămas încarcerați.

UPDATE 21.39. Potrivit ISU Dobrogea, la locul accidentului au intervenit modulul de descarcerare și o autospecială pentru stingere. Victimele au fost scoase din mașină și predate medicilor SMURD.

UPDATE 21.40. Conform medicilor Serviciului de Ambulanță Constanța, cele două victime sunt în viață, însă starea lor este foarte gravă.

– informații în curs de actualizare –

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-la-eforie-doi-oameni-au-ramas-incarcerati-dupa-au-intrat-cu-masina-intr-un-copac-36155.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-la-eforie-doi-oameni-au-ramas-incarcerati-dupa-au-intrat-cu-masina-intr-un-copac-36155-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv