loading…

Următoarea versiune de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va aduce schimbări majore, iar printre acestea s-ar putea număra și trecerea la securizarea telefonului folosind un sistem de recunoaștere facială, notează News.ro.

Analistul Rod Hall de la JPMorgan susține că Apple va folosi pe următoarea generație de iPhone un scaner bazat pe laser ce va fi integrat în partea frontală a telefonului. Acesta va facilita deblocarea automată telefonului în urma recunoașterii faciale a proprietarului, preluând rolul cititorului de amprente.

Informația vehiculată de Rod Hall se potrivește cu unele dintre cele mai credibile zvonuri vehiculate până acum. Conform acestora, Apple ar urma să renunțe la butonul Home, eliminând dintr-un singur foc atât funcțiile de bază ale acestuia, cât și senzorul de amprente integrat.

De aceea, mergând mai departe pe logica acestui zvon, Apple are nevoie de o alternativă pentru securizarea device-urilor sale. Până acum s-a vorbit de un senzor de citit amprente, iar acum apare varianta recunoașterii faciale. Este posibil ca cele două variante să nu se excludă reciproc. Nu ar fi o mare surpriză dacă versiunea de top a următorului iPhone ar dispune de sistemul de recunoaștere facială, în timp ce celelalte ar folosi senzorul de amprente integrat în ecran sau mutat pe spatele telefonului.

Informațiile de până acum vorbesc de trei versiuni de iPhone pe care Apple ar urma să le lanseze în toamna acestui an. Vârful gamei ar urma să fie un model de 5.8 inch, al cărui ecran, datorită renunțării a butonul Home, va ocupa probabil un procent mai mare din partea frontală a telefonului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/urmatorul-iphone-va-aduce-schimbari-majore-36116.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/urmatorul-iphone-va-aduce-schimbari-majore-36116-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv