loading…

Un jandarm, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant, un bărbat care a sustras telefonul unei fete, în zona unor magazine de pe strada Halelor din sectorul 3 al Capitalei, informează DGPMB.

Conform sursei citate, jandarmul, care se afla la cumpărături împreună cu soția și copilul său, a observat un grup de bărbați suspecți care urmăreau două fete. El a continuat să observe atent acțiunea bărbaților, timp în care unul dintre aceștia i-a sustras uneia dintre fete telefonul din buzunar. Jandarmul a intervenit imediat și l-a imobilizat. Ulterior, a solicitat sprijin unui echipaj de jandarmi, care, în urma verificărilor, a stabilit faptul că suspectul este recidivist și, în trecut, a mai executat trei pedepse privative de libertate, scrie Agerpres.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acestea urmând a fi predate, împreună cu făptuitorul, organelor competente, pentru continuarea cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-jandarm-aflat-la-cumparaturi-cu-familia-a-prins-in-flagrant-un-barbat-care-a-sustras-telefonul-unei-fete-36108.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-jandarm-aflat-la-cumparaturi-cu-familia-a-prins-in-flagrant-un-barbat-care-a-sustras-telefonul-unei-fete-36108-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv