loading…

Un bărbat și o femeie din Mureș au fost reținuți, fiind suspectați că au ajutat cinci tinere, între care trei minore, să se prostitueze.

Cei doi sunt acuzați că au asigurat cazarea, hrana și publicarea anunțurilor prostituatelor, iar în schimb au primit o parte din banii acestora, conform Mediafax.

Potrivit Poliției, polițiștii din Mureș au făcut, joi, trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.

Un bărbat de 25 de ani și o femeie de 23 de ani, ambii din județul Mureș, sunt bănuiți că, în perioada august 2016 – februarie 2017, le-ar fi înlesnit practicarea prostituției altor cinci tinere, dintre care trei minore.

Cei doi s-ar fi ocupat de asigurararea cazării, utilităților, hranei, promovarea anunțurilor pe Internet și transportul tinerelor, iar în schimb o parte din câștigurile rezultate din practicarea prostituției ar fi fost predate celor doi.

În urma perchezițiilor, a fost indisponibilizat un autoturism despre care există suspiciunea că a fost achiziționat cu bani proveniți din proxenetism, dar au fost ridicate și înscrisuri și telefoane mobile.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pentru proxenetism, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-barbat-si-o-femeie-au-fost-retinuti-dupa-ce-au-cazat-cinci-fete-sa-se-prostitueze-36115.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-barbat-si-o-femeie-au-fost-retinuti-dupa-ce-au-cazat-cinci-fete-sa-se-prostitueze-36115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv