loading…

Un bărbat din statul american Florida este acuzat că voia să comită atacuri cu bombă la supermarketuri Target din Statele Unite pentru a obține reduceri după atentate, relatează CBS News și Associated Press.

Mark Charles Barnett, în vârstă de 48 de ani, este acuzat că deține armament în mod ilegal și că a organizat atentate la supermarketuri Target, conform rechizitorului procurorilor din statul Florida, scrie Mediafax.

Dacă va fi găsit vinovat, Mark Barnett riscă până la zece ani de închisoare.

Procurorii susțin că individul intenționa să îi ofere 10.000 de dolari unui complice pentru a plasa cel puțin zece dispozitive explozive în magazine Target din statele New York și Florida. Complicele a alertat autoritățile.

Se pare că planul ar fi fost obținerea unor reduceri la marfă în cazul în care prestigiul Target ar fi scăzut după atentate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-barbat-care-se-pregatea-sa-arunce-in-aer-mai-multe-supermarketuri-arestat-in-statele-unite-36129.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-barbat-care-se-pregatea-sa-arunce-in-aer-mai-multe-supermarketuri-arestat-in-statele-unite-36129-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv